Radisson Blu Hotel Malmö


boka ett hotell i Malmö CityRadisson Blu Hotel i Malmö öppnade 1988 och har sedan dess varit ett av Malmös ledande hotell. Hotellet är nyligen renoverat och håller en mycket hög standard.

Centralt läge

hotell malmö cityDet förstklassiga Radisson Blu Hotel ligger mitt i centrala Malmö. Bara ett par minuters promenadväg från hotellet har man centralstationen med all dess kommunikationsmöjligheter. Dessutom ligger stadens utbud av shopping, restauranger, pubar och sevärdheter alldeles runt knuten från hotellet. Garage finns i anslutning till hotellet. Det finns också cyklar till utlåning.

Rymliga rum och stor konferensavdelning

Radisson Blu Hotel erbjuder 229 rum. Alla rum är dubbelrum och de är riktigt rymliga – inget rum är mindre än 43 kvadratmeter stort. Rummen har olika inredningsstilar med allt från skandinavisk och stilren design till orientalisk mystik. Varje rum har sittgrupp, skrivbord, platt-teve och gratis trådlös internetuppkoppling. I hotellet finns det en stor konferensavdelning med hela 25 möteslokaler i varierande storlek.

Populär hotellrestaurang

Det finns en populär restaurang i hotellet vid namn Thott´s. De håller öppet dagligen och erbjuder en meny som både innehåller mat från det lokala skånska köket och spännande internationell mat. I hotellet finns också en lobbybar. Som gäst får man fri tillgång till gym, bastu och relax.

Klicka här för att se mer hotell i Malmö.