Mayfair Hotel Tunneln


boka ett hotell i Malmö CityMayfair Hotel Tunneln i Malmö är ett unikt och personligt hotell som håller en hög standard. Hotellet är inrymt i en byggnad från 1300-talet. Byggnaden har i långa perioder varit residens för Malmös generalguvernör och därför har danska och svenska kungar gästat huset många gånger genom århundradena. Hotellverksamheten har bedrivits i 100 år och i hotellet lever idag det genuint gamla i harmoni och samklang med det moderna.

Personligt inredda rum

Mayfair Hotel Tunneln är fristående och privatägt. hotell malmö cityDet finns 79 rum i hotellet och alla rum är individuellt och personligt inredda. Rummen är också modernt och bekvämt utrustade. Exempelvis finns trådlöst internet i alla rum. I hotellet finns också konferensmöjligheter med den senaste tekniken.  Det finns en japansk hotellbar och restaurang samt en tapasbar. Mayfair Hotel Tunneln bjuder på kaffebuffé i lobbyn hela dagarna och det finns även frukt och dagens tidningar tillhands i lobbyn. En stor frukostbuffé serveras dagligen i de mysiga medeltida källarvalven.

Nära stadens utbud

Hotellet ligger strategiskt och centralt placerat. Runt hörnet från hotellet ligger Stortorget där stadens gågata börjar. Mayfair Hotel Tunneln ligger 150 meter från Centralstationen. Hela stadens utbud och kommunikationer ligger därmed på ett bekvämt avstånd från hotellet.

Klicka här för att se mer hotell i Malmö.