Grand Hotel Garden


boka ett hotell i Malmö City
Grand Hotel Garden är ett personligt och stilfullt hotell som håller en hög kvalitet. Hotellet riktar sig till alla slags gäster. Det spelar ingen roll om man vill njuta av en fartfylld familjesemester, en avkopplande spaweekend eller om planerar en konferens med företaget, till Grand Hotel Garden är alla välkomna. Hotellet har en hemtrevlig och välkomnande atmosfär. boka ett hotell i Malmö city

Grand Hotel Garden återfinns mitt i centrala Malmö. Det strategiska läget gör att man enkelt och smidigt får tillgång till konferenslokaler, spa, festvåning likväl som hela stadens utbud inom gångavstånd. Tack vare det centrala läget är kommunikationerna också de bästa tänkbara.

På Grand Hotel Garden finns 170 stycken personligt inredda rum samt moderna konferensrum som rymmer upp till 80 personer. Det finns en loungebar, gym, bastu och en populär takterrass med en vacker trädgård. I hotellets restaurang kan man dagligen njuta av en stor frukostbuffé likväl som en smakfull kvällsbuffé med både kalla och värma rätter. Grand Hotel Garden är ett förstahandsval när det gäller hotell i Malmö.

Klicka här för att se mer hotell i Malmö.